Adományozás

Tisztelt Adományozó!

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni adományozási szándékát, mellyel hozzásegíti Alapítványunkat a további működéshez. Amennyiben magánszemélyként szeretné segíteni Alapítványunkat és tud angolul, közvetlenül tud pénzt utalni az angol nyelvű oldalon a "donation" menüponton keresztül. Minden egyéb esetben, például adóvisszatérítést igénylő céges adomány esetén kérjük keresse helyi képviselőnket:

Varsányi György
+3630 951 2478


A Right to Sight and Health (Jog a Látáshoz és az Egészséghez Alapítvány) egy olyan küldetéssel rendelkező nonprofit szervezet, amely a munkáján túl a pénzügyi hatékonyság, az átláthatóság, és az elszámoltathatóság iránti elkötelezettség jellemez. Csapatunk optimalizálja az összes beérkezett adományt, hogy ott hasznosítsa a forrásokat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Hozzájárulása közvetlenül támogatja a megelőzhető vakság felszámolásának
munkáját Ghánában, és életmentő ellátást nyújt a rászoruló emberek számára. A látáshoz és egészséghez való jog egy bejegyzett 501(c)(3) szervezet az Egyesült Államokban és Ghánában. Az Ön hozzájárulásának 98%-ban támogatja a közvetlen klinikai szolgáltatásokat, ami minden tekintetben kiemelkedő.